W3S is koppelkoning!

Wij geloven dat elk bedrijf internet bedrijfskritisch moet inzetten. Het maken van koppelingen met de backoffice is hierbij essentieel. W3S heeft zeer ruime ervaring met het maken van koppelingen tussen bestaande software van klanten en hun websites en/of applicaties.

Zie het als een oneindige lijst
We hebben ervaring met een groot aantal pakketten, maar we maken ook graag koppelingen met pakketten die nog niet op ons lijstje staan. Onze architecten en developers onderzoeken de mogelijkheden en weten altijd de juiste koppeling te maken.

De W3S broker service
Onze broker service geeft de klanten van W3S de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen te integreren met de website en andere systemen. De integratie wordt gedaan door middel van uitwisseling van gegevens tussen applicaties. In zowel XML als andere formaten. Hieronder een voorbeeld van hoe de service werkt:

De broker bervice ondersteunt diverse standaard formaten en er zijn tal van adapters beschikbaar voor het faciliteren van verbindingen met diverse platformen.

BOEKHOUDPAKKETTEN / ERP OPLOSSINGEN

Boekhoudpakket accountview   Boekhoudpakket Exact Online
Accountview   Exact Online
Boekhoudpakket Unit4   Boekhoudpakket Adfas
Unit4   ADFAS Software
  Boekhoudpakket Afas
SAP   AFAS Software
 
Navision ERP   Microsoft Dynamics Navision
 
Microsoft Dynamics Axapta    MicroStar Software

 

PAYMENT PROVIDERS

Payment provider ogone   Icepay
Ogone payment services   Icepay
ABN Amro   ING
ABN AMRO   ING 

 

BACKOFFICE SYSTEMEN

Active directory   Popserver
Windows Server   FTP
DNS server   Juniper
DNS   Juniper Networks
Sharepoint    
SharePoint    

 

E-MAIL MARKETING PAKKETTEN

MailPlus   Clang
MailPlus   Clang

 

CRM PAKKETTEN

Micorsoft Dynamics   Profit
Microsoft Dynamics   AFAS Profit 2014
Salesforce   Sugar CRM
Salesforce   Sugar CRM
 
Blackbaud   iFunds Charibase CRM

 

PRODUCTLEVERANCIERS

Centraal Boekhuis   Post NL
Centraal Boekhuis   PostNL
DHL   DPD
DHL   DPD
Bakkersland   Postcode.nl
Bakkersland   Postcode.nl
  Google Maps
Openstreetmaps   Google Maps
Google Search API  
Google Search API    Open Index Site Search

 

SOCIAL MEDIA

Facebook   Twitter
Facebook   Twitter
LinkedIn   Google Plus
LinkedIn   GooglePlus
Instagram   Pinterest
Instagram   Pinterest

 

EN SOMS OOK... MEDEWERKERS

In de 20 jaar dat W3S bestaat, hebben we al menig koppeling gerealiseerd. Denk aan een koppeling met jouw HR software, waarbij op je intranet automatisch de medewerkers worden ingeladen. Of een koppeling met het CRM systeem waarbij nieuwe klanten op je website direct in je systeem worden opgeslagen. Maar ook koppelingen tussen je webshop en betalingssystemen, boekhoudpakketen of productleveranciers. 

Wij maken al onze koppelingen op maat, zodat de juiste informatie op de juiste plek terecht komt. Op basis van onze ervaring geven wij je advies. Over hoe we de koppeling het beste in kunnen richten, of over welk pakket voor jou het beste is. En mocht geen van de pakketten goed aansluiten op je business, dan bouwen we gewoon de hele backoffice op maat.

Techniek: webservices en API's
De meeste backoffice software is tegenwoordig voorzien van een koppelvlak. Dit is meestal in de vorm van een webservice of een Aplication Programmers Interface (API). Wij gebruiken deze koppelvlakken om tegenaan te praten en zo de gewenste data op het juiste moment te verkrijgen of in te voeren.

Bij het maken van een stabiele koppeling speelt performance een grote rol. Hiervoor ontwikkelen we vaak een caching mechanisme. Alle requests van de website worden middels de caching afgehandeld tewijl in de achtergrond de koppeling de data in sync houdt met de back-office.

Het maakt niet uit of het een XML feed, een API, via een dll of een directe database koppelingen is: W3S krijgt het voor elkaar!

Hergebruik van de koppelingen
W3S heeft een unieke setup waarbij koppelingen en koppelvlakken opnieuw gebruikt kunnen worden als er een nieuwe website ontwikkeld wordt. Lees onze blog post over het recyclen van je koppelingen.

Meer weten?
Mocht je nog vragen hebben of ben je op zoek naar meer informatie over het bouwen van koppelingen? Stuur ons een mailtje of bel 010-2700333.

Advies over de juiste koppelingen?

Onze kennis en ervaring delen we graag met je. Neem vrijblijvend contact op of kom een keer bij ons langs!