Hogeschool Inholland was dringend op zoek naar een quick win. Het uiterlijk van hun website was verouderd, niet responsive en totaal niet meer van deze tijd. De opdracht was om in zeer korte tijd de site aan te pakken op basis van de bestaande content en CMS implementatie. Hebben wij nieuw leven in de website geblazen? Dat mag je zelf beoordelen.

Inholland.nl direct bekijken
Scroll verder
tablet-staand1.jpg (1)

EEN MAKE-OVER

Het uiterlijk van de website van Hogeschool InHolland moest helemaal vernieuwd worden. De oude website voldeed niet meer aan de verwachtingen en was ook niet responsive. Tijdens deze vernieuwing moest de ‘achterkant’ van de website in tact blijven. De front-end van de detailpagina's moesten op de schop, terwijl de homepage een andere content structuur kreeg. Aan de rest van de koppelingen, Umbraco CMS en contentstructuur mocht niets veranderd worden. 

Het betreffende SCRUM team van W3S heeft hiervoor intensief samengewerkt met het development team van InHolland.

Het resultaat is een totale make-over van de website. Voor de nieuwe website is er veel meer gebruik gemaakt van beelden en wordt de ruimte op de pagina ook beter benut.

Extra aandacht is uitgegaan naar het optimaliseren van de Call To Action's. Hiervoor is er een webstyle guide ontwikkeld waarin de nieuwe vormelementen en kleuren worden gedefinieerd.

Ben je benieuwd naar hoe het eruit ziet? Neem zelf een kijkje! www.inholland.nl

tablet-liggend2.jpg
tablet-staand2.jpg

EEN NIEUWE HOMEPAGE

Het nieuwe design van de homepage is gebouwd op basis van het blokkendoos principe middels de inline content module in Umbraco. 

InHolland heeft nu meer controle over haar homepage, omdat zij zelf de indeling, functionaliteiten en volgorde van de blokken kunnen beheren. Daarnaast kunnen studenten weer met een gerust hart de website van InHolland bezoeken met hun smartphone!

tablet-liggend5.jpg

Vragen over dit project?

Rene was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Hogeschool InHolland

of bel 010 2700333