ID Wear is een organisatie waar je (bijna) alles kunt laten bedrukken: van riemen tot handdoeken. ID Wear was op zoek naar een nieuwe manier om hun producten aan te bieden: klanten de mogelijkheid bieden om met een aantal kliks je bedrukte producten te bestellen!

ID Wear direct bekijken
Scroll verder
ID-Wear-tablet-staand2.jpg (1)

Unieke opdrukconfiguratie

De extra functionaliteit die moest worden toegevoegd aan de webshop van ID Wear was de mogelijkheid om je eigen logo toe te voegen aan de gekozen producten. Dit is opgelost door een unieke opdrukconfiguratie.

Met de oprukconfiguratie is het mogelijk om aan ieder product een opdruk toe te voegen. Bij een t-shirt heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je logo toe te voegen op maar liefst 5 verschillende plekken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een zeefdruk, transferdruk en borduring.

Het mooie aan de opdrukconfiguratie is het feit dat iedere productsoort unieke opdruk mogelijkheden heeft. Een pet heeft andere opdruk mogelijkheden dan een handdoek. Voor iedereen wat wils dus!

ID-Wear-tablet-liggend2.jpg (1)
ID-Wear-tablet-liggend1.jpg

Webshop met talloze filters

ID Wear biedt talloze verschillende producten aan die elk op een eigen manier bedrukt kunnen worden. De uitdaging bij het bouwen van de webshop was het volgende: hoe krijg je alle filters netjes en gebruiksvriendelijk op de website zonder dat het onoverzichtelijk wordt.

Wij hebben dit aangepakt door verschillende filter properties toe te voegen aan alle individuele producten. Denk aan filters zoals:

  •          Kleur
  •          Soort
  •          Stof
  •          Merk
  •          Maat

Met het handige filter kan iedereen in een handomdraai het product vinden waar hij of zij naar zoekt! Bekijk het zelf!

ID-Wear-tablet-staand-1.jpg (2)

Vragen over dit project?

Anouk was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van ID Wear

of bel 010 2700333