MailPlus is een e-mail marketing service provider met de meeste klanten in de Benelux. MailPlus biedt specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules. MailPlus bestaat ondertussen 10 jaar, en het pakket is in de loop der jaren enorm uitgebreid. De mogelijkheden voor e-mailmarketing zijn zeer uiteenlopend, maar daarom kan het voor gebruikers soms moeilijk zijn om het beste uit hun product te halen. Daarom hielpen we MailPlus met het ontwikkelen van een kenniscentrum vol handige tips, handleidingen, video’s en best practices.

Kenniscentrum MailPlus direct bekijken
Scroll verder
iPad_liggend.png

Alle kennis verzameld

Het kenniscentrum helpt nieuwe, maar ook ervaren MailPlus gebruikers op weg. Er is van alles te vinden over e-mailmarketing. Van checklist tot handleiding, van inspirerende voorbeelden tot white papers.

Het belangrijkste van het kenniscentrum, is dat gebruikers de informatie die ze zoeken, zo snel mogelijk kunnen vinden. Een uitstekende zoek was dus een voorwaarde. De zoek heeft een autocomplete functie en na zoeken kan nog verder gefilterd worden op type informatie.

Omdat er per onderwerp vaak veel informatie beschikbaar is; lange lappen tekst met vaak verschillende screenshots met uitleg ertussen. Daarom zijn de pagina’s ingedeeld in handige stappen of hoofdstukken.

iPad_staand.png

Vragen over dit project?

Anouk was tijdens dit project verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Mailplus Kenniscentrum

of bel 010 2700333