De website van Spoorzone Delft is door W3S opgefrist in de vorm van een redesign. Dit betekent dat de backend van de huidige website behouden is gebleven, maar dat de front-end in een nieuw jasje is gestoken.

Bij de redesign van de website was het belangrijk dat er meer met beeld gewerkt kon worden; De Spoorzone verandert immers dagelijks! Vooral tijdens de bouw van de nieuwe stationstunnel gebeurde er erg veel onder de grond, wat dus niet zichtbaar was voor de bewoners van Delft. Daarnaast was het belangrijk om de informatievoorziening te verbeteren. Al die omleidingen en werkzaamheden zorgen voor de nodige ergernissen bij bewoners. Daarom was het belangrijk dat iedereen goed werd geïnformeerd. Het nieuwe design van de website is tablet-first ontworpen, zodat je thuis op de bank alle informatie rustig door kunt lezen.